23948sdkhjf

434.950,07 kroner til kampen mod brystkræft

Ved den årlige skaldet er smukt-catwalk, som sætter fokus på kampen mod brystkræft overrakte overrakt af CULT Fondens bestyrelsesformand en check på 434.950,07 til fonden A Race Against Breast Cancer som samler penge ind til DCTB’s forskningsarbejde.
"Vi er utrolig stolte af at vi har rejst så mange penge i CULT Fonden. Fonden blev grundlagt efter ønske om at deltage aktivt i kampen mod brystkræft, som er en forfærdelig sygdom, der rammer ca. hver niende danske kvinde. Det påvirker ikke bare dem som bliver ramt, men også alle de pårørende og de fleste af os kender en eller flere, der er blevet ramt af sygdommen. Derfor er det fantastisk, at vi med vores arbejde og donation har været med til aktivt at tage kampen op", siger CULT Fondens bestyrelsesformand Brian Sørensen.

Siden 2008 har fonden indsamlet mere end 2 millioner kroner. I 201 0 støttede CULT Fonden forskningsprojektet "Psyke og Brystkræft" med 1,2 millioner mens der også er blevet doneret interiør til venteværelser rundt omkring på de onkologiske afdelinger på flere af Danmarks sygehuse.

"Der har, lige fra CULT Fondens grundlæggelse været en kæmpe opbakning mange steder fra for at tage kampen op. Vi har tydeligt kunne mærke, at stort set alle kan relatere til denne forfærdelige sygdom. Men vi er samtidig også taknemmelige for, at vores samarbejdspartnere og sponsorer har valgt at donere netop til CULT Fonden", siger Brian Sørensen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063