23948sdkhjf

Carl Holst før V-skæbnemøde: Ikke behov for dokumentation

Løkke har fortsat ikke udtalt sig om, hvor meget han har betalt til Skat. Flere håber på dokumentation.
Flere iagttagere forventer, at formanden for Venstre, Lars Løkke Rasmussens, politiske skæbne vil blive afgjort på et forretningsudvalgsmøde tirsdag aften.

På vej ind til mødet siger Carl Holst (V), regionsrådsformand i Region Syddanmark:

- Jeg forventer, at mødets udgang bliver, at vi bakker op om formanden, ser hvad der er sket og sikrer os, at det går godt i fremtiden.

- Det er ikke nødvendigt med dokumentation, siger han, efter at flere Venstre-politikere har været kritiske overfor Lars Løkke Rasmussen tøj- og feriesag.

Venstre-formanden er kommet i politisk modvind, efter at han har fået betalt tøj for 152.000 kroner af partiet, mens Lars Løkkes kone og søn har fået betalt en ferierejse til Mallorca i forbindelse med et strategiseminar efter folketingsvalget i 2011.

I et virvar af journalister foran Crowne Plaza, svarede Lars Løkke i en hurtig kommentar på, hvor meget tøj han havde "ladet glide ind i sit klædeskab".

- Ganske, ganske betydelig del. Men det kommer vi nok ikke nærmere, siger han.

Formand for Venstre Ungdom Jens Husted har fuld tillid til, at Lars Løkke Rasmussen har indberettet og betalt den skat, der har været i forbindelse med sagerne.

- Jeg har fuld tillid til, hvad Lars Løkke Rasmussen fortæller. Det er det vigtigste for mig. Om der skal fremlægges dokumentation eller ej, det har jeg fuld tillid til, at han har styr på.

- Det, der er vigtigt nu, er at vi får mødet overstået. Ingen er i tvivl om, at det er en ærgerlig situation, siger Jens Husted.

/ritzau/
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079