23948sdkhjf

Nye toner på plejecentret

På Trollemose Plejecenter i Svendborg har man fået musikinstrumenter i haven.
Egentlig var Trollemose Plejecenter i Svendborg bare på udkig efter noget smukt til haven, som beboerne kunne kigge på. Men så hørte de om udendørs musikinstrumenter.

"Der er noget helt særligt ved de her musikinstrumenter, som gør, at de tiltrækker mennesker. Man kan simpelthen ikke lade være med at gå hen til dem og lige slå på dem, for at høre, hvilken lyd der kommer ud af dem", siger sektionsleder Agnete Bille.

Og med hjælp fra den frivillige forening Trollevenner blev der søgt om midler fra kommunens pulje til forebyggelse af ensomhed blandt ældre til indkøb af to udendørs xylofoner og en tromme.

Musikinstrumenterne står strategisk placeret, så de tydeligt kan ses fra den offentlige sti, der ligger op til haven. Fordi det er ikke kun beboerne, der skal kunne bruge instrumenterne. De skal også trække naboer og nysgerrige forbipasserende til plejecentrets have.

Læs hele artiklen i den seneste trykte udgave af Magasinet Pleje. Er du ikke allerede abonnent, kan du købe et abonnement, ved at klikke her:

http://www.magasinetpleje.dk/nyhedsbrev/... - vælg abonnement og udfyld derefter felterne i bunden af siden.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08