23948sdkhjf

Arbejdsmiljøet ryger med ned i sovsen

Lige nu gennemfører hovedorganisationen FTF en undersøgelse af det psykiske arbejdsmiljø blandt Kost & Ernæringsforbundets medlemmer.
Undersøgelsen følger op på en tilsvarende analyse fra 2011 - 2012, som bl.a. afslørede, at mange kost- og ernæringsfaglige er utrygge i jobbet. Og at utrygheden er mærkbart større end hos andre faggrupper i FTF.

Køkkenområdet har gennem flere år været under et konstant forandringspres, og det forandringspres smitter af på medarbejderne i køkkenet, forklarer arbejdsmarkeds- og arbejdspladskonsulent Morten Seerup fra professionsafdelingen i Kost & Ernæringsforbundet.

Læs hele artiklen i den seneste trykte udgave af NyhedsInformation for Social- og Sundhedssektoren. Er du ikke allerede abonnent, kan du købe et abonnement, ved at klikke her:

http://www.nyhedsinformation.dk/nyhedsbr... - vælg abonnement og udfyld derefter felterne i bunden af siden.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078