23948sdkhjf

Aabenraa Kommune får 11,8 millioner fra ældrepuljen

Social- og Sundhedsudvalget har allerede en række konkrete indsatser klar, og udvalgsformanden glæder sig til at komme i gang med de konkrete projekter.
Et af de største projekter er styrkelse af sygeplejen og kvalitetsarbejdet på plejehjemmene. Det er en indsats til ca. 2,6 mio. kroner i år. Formålet med indsatsen er generelt at give plejepersonalet i kommunens plejehjem et kompetenceløft. Det skal styrke den individuelle helhedspleje og arbejdet med kvalitet, patientsikkerhed m.v. Kompetenceløftet sker via ansættelse af ca. 4 sygeplejersker og 8 assistenter. Sygeplejerskerne skal arbejde på tværs af kommunen, mens assistenterne ansættes i det enkelte plejehjem.

Et andet meget stort projekt skal fremme aktiviteter, der understøtter det gode hverdagsliv på plejehjemmene og beboernes muligheder for samvær med andre. Det er en indsats til ca. 2 mio. kroner. De skal gå til at ansætte aktivitetsmedarbejdere på samtlige plejehjem, som bl.a. skal have fokus på aktiviteter i samarbejde med det omgivende lokalsamfund.

"Jeg glæder mig meget over, at vi har fået bevilget det, vi har søgt om. Det betyder, at vi nu kan komme i gang med de mange tiltag på ældreområdet, og det glæder vi os til i udvalget", siger Povl Kylling Petersen, der er formand for Social- og Sundhedsudvalget.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063