23948sdkhjf

38 millioner til bedre sammenhæng i patientforløbene

Region Sjælland skal være "danmarksmester i sammenhæng" – både på sundhedsområdet og i arbejdet med at skabe vækst og udvikling i regionen. Det er den røde tråd i visionerne bag næste års budget.
På sundhedsområdet er der for eksempel sat 38 mio. kr. af til at skabe bedre sammenhæng i patientforløbene og dermed gøre det lettere at være patient i Region Sjælland, fortæller regionsrådsformand Jens Stenbæk.

"Det gælder hele vejen rundt, fra skiltningen på sygehusene til én indgang til den akutte behandling og til at skabe et bedre forløb, når patienten skifter mellem for eksempel almen praksis, sygehuse, og kommuner", forklarer han.

Også ventetider er et indsatsområde i budgettet.

"Region Sjælland laver som den første i landet en ordning, hvor målet for både udredning og behandling er 30 dage for alle patienter. Det gælder også psykiatrien. Korte ventetider er et helt centralt punkt for os, når vi taler succeskriterier i vores sundhedsvæsen", siger Jens Stenbæk.

Bag budgettet for 2015 står Venstre, Socialdemokraterne, Dansk Folkeparti, Det Konservative Folkeparti, Socialistisk Folkeparti, Radikale Venstre samt Liberal Alliance.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109