23948sdkhjf

Unikt sundhedssamarbejde fortsætter

Et projekt mellem fire kommuner, et regionshospital og praktiserende læger har vist sig at skabe så mange gode initiativer og resultater, at parterne nu har valgt at fortsætte samarbejdet.
Hurtigere behandling af hoftebrudspatienter, bedre chancer for at fange sygdomme hos ældre i opløbet, en helt ny uddannelse i sårbehandling er blandt de konkrete resultater af det særlige projektsamarbejde mellem Syddjurs, Norddjurs, Randers og Favrskov Kommune, Regionshospitalet Randers og kommunernes praktiserende læger.

Arbejdet med at skabe mere sammenhæng og bedre løsninger for borgere og patienter har vist sig at fungere så godt, at alle parter nu er parate til at gøre samarbejdet permanent.

"Borgerne oplever nogle gange, at der mangler sammenhæng mellem læger, hospital og kommune. Det satte vi os for, at vi ville forsøge at ændre ved i fællesskab at skabe nogle løsninger, der giver en større sammenhæng i sundhedsvæsnet. Vi er overbeviste om, at den måde vi har arbejdet sammen på, er fremtiden for sundhedsvæsnet", siger sygeplejefaglig direktør Marianne Jensen fra Regionshospitalet Randers.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062