23948sdkhjf

NyhedsInformation skifter navn til Magasinet Pleje

Det tværfaglige medie for hele den danske plejesektor er netop udkommet med nyt navn og nyt layout.
Det tværfaglige medie, NyhedsInformation for social- og sundhedssektor, skifter navn. Avisen er netop udkommet under navnet Magasinet Pleje.

"Vi har ønsket at opdatere vores udtryk, og i den forbindelse er det oplagt at skifte navn. Selvom vores avis har 33 år bag sig - og i årtier har været kendt som det førende tværfaglige blad i plejesektoren - så er der også en fremtid forude: Og med den i sigte vil vi gerne forny os. Vi oplever, at navnet Magasinet Pleje fortæller langt mere om vores formål: Nemlig at dele viden og erfaring fra plejesektoren på tværs af alle landets kommuner og regioner. I Horsens vil man gerne vide, hvordan man håndterer eksempelvis arbejdsmiljøet på et plejehjem i Hundested. Det er vores opgave at videreformidle historierne", siger chefredaktør Anne Ristorp Kraufeldt.

Magasinet Pleje vil ligeledes beskæftige sig med de specifikke faggrupper, der hver dag letter dagligdagen for landets patienter, ældre og handicappede. Det være sig sosu-assistenter og -hjælpere, sygeplejersker, ergoterapeuter, fysioterapeuter og køkkenpersonale - og ikke mindst lederne, der skal håndtere faggruppernes udfordringer hver dag.

"Vi vil stadig skrive til og om det faglige personale og om de organisationer og foreninger, der hver dag arbejder hårdt for at yde service og pleje til danskerne. Vi skriver om cases og nyheder fra de danske plejehjem, hjemmeplejen og sygehuse. Og ikke mindst skriver vi om de hjælpemidler og den velfærdsteknologi, som den danske industri udvikler og leverer til Danmark - og hele verden", siger Anne Ristorp Kraufeldt.

Magasinet Pleje udkommer 11 gange årligt og er en del af mediehuset Danske Fagmedier, som bl.a. også udgiver Licitationen og Jern & Maskinindustrien. Danske Fagmedier er en del af NORDJYSKE Medier.

Direktør for Danske Fagmedier, Morten Petersen, siger:

"Vi glæder os hos Danske Fagmedier til at præsentere husets "nye" avis til vores læsere og kunder", siger Morten Petersen.

Magasinet Pleje byder på konstruktiv, positiv og troværdig journalistik om plejesektoren i Danmark. Desuden vil man som vanligt hver måned gå i dybden med forskellige temaer, eksempelvis Velfærdsteknologi, Hjælpemidler, Arbejdsmiljø, Hygiejne, Sårplejeartikler, Rehabilitering, Teknologi og IT, m.m.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.562