23948sdkhjf

Ny bog om bakterier

Bakterier er ikke altid kilden til dårligdom - nogle gange er de faktisk kuren til at blive rask. Forfatteren Peder Worning gør i den nye bog op med vores hysteri over bakterierne og det dårlige ry, de har fået.
Peder Worning forsker i resistente bakterier på MRSA Videncenter, Klinisk Mikrobiologisk Afdeling på Hvidovre Hospital. Han er desuden foredragsholder og med bogen "Der er flere bakterier i et gram lort, end der er mennesker i hele verden", nu også forfatter.

Bakterier findes overalt. Baktier kan være farlige og dårlige for os mennesker, men de kan også være nyttige og spændende. I bogen er der mange eksempler på, hvordan bakterier kan komme mennesker til gode.

"Peder Worning gør i bogen op med vores hysteri over bakterierne og det dårlige ry, de har fået. Et hysteri, medierne også er med til at skabe. Bakterier er ikke altid kilden til dårligdom - nogle gange er de faktisk kuren til at blive rask", lyder det fra FADLs Forlag A/S.

Med bogen kan man få indsigt i de mange gavnlige ting, bakterierne gør for os, og som gør dem helt uundværlige i vores dagligdag.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11