23948sdkhjf

Klædt på til en teknologisk fremtid

Med den ny uddannelsesordning er der kommet mere fokus på velfærdsteknologi i uddannelsen, lyder det fra SOSU-skoler.
" Vi skal uddanne eleverne til den fremtid, de skal virke i. Det er vigtigt, at de ikke er teknologiforskrækkede, når de kommer ud", siger Trine Ungermann Fredskild, der arbejder med integration af velfærdsteknologi i uddannelsen på Social- og Sundhedsskolen Syd.

Skolen benytter sig bl.a. af simulationslokaler, for at gøre de studerende fortrolige med teknologien. Her kan de træne deres færdigheder i et virkelighedsnært - men ufarligt - miljø.

"Simulationsstuen er up to date med den nyeste teknologi. Vi har nogle samarbejdsaftaler med forskellige firmaer om at benytte deres sidste nye løsninger, og det et betyder, at eleverne lærer dem at kende og har set dem før, når de kommer ud på en arbejdsplads. Samtidig kan firmaerne få nogle tilbagemeldinger på deres produkter. Nogle af løsningerne er under afprøvning og andre er på markedet, men det kunne jo være, de kunne videreudvikles og gøres endnu bedre", forklarer Trine Ungermann Fredskild.

Læs hele artiklen i den seneste trykte udgave af NyhedsInformation for Social- og Sundhedssektoren, hvor der bl.a. er tema om teknologi og IT. Er du ikke allerede abonnent, kan du købe et abonnement, ved at klikke her:

http://www.nyhedsinformation.dk/nyhedsbr... - vælg abonnement og udfyld derefter felterne i bunden af siden.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078