23948sdkhjf

Danske sygeplejersker er i høj kurs i Norge

Lige nu er der masser af jobmuligheder for danskere på den anden side af Skagerrak, og nordmændene lokker med gode løn- og ansættelsesvilkår.
Hjørring, Brønderslev og Frederikshavn Kommuner er gået sammen om et projekt, som skal synliggøre jobmulighederne i Norge for ledige nordjyder.

"Fordi i øjeblikket ligger de nærmeste, oplagte jobmuligheder ikke nødvendigvis længere nede i Jylland, men lige på den anden side af Skagerrak", siger projektleder Stein-Erik Linna.

Norgesprojektet i Vendsyssel har det seneste halvandet år hjulpet over 250 nordjyder med at finde arbejde i Norge. Heriblandt flere sygeplejersker, fortæller han. Manglen på sygeplejersker i Norge er rigtig stor, og derfor rekrutterer landet i dag sygeplejersker fra hele Europa, eksempelvis Portugal, Grækenland og Spanien. Men danske sygeplejersker er særligt attraktive.

Læs hele artiklen - og læs mere om danske sygeplejersker i Norge - i den seneste trykte udgave af NyhedsInformation for Social- og Sundhedssektoren. Er du ikke allerede abonnent, kan du købe et abonnement, ved at klikke her:

http://www.nyhedsinformation.dk/nyhedsbr... - vælg abonnement og udfyld derefter felterne i bunden af siden.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078