23948sdkhjf

Fælles stand på fagmesse

Region Nordjylland, de praktiserende læger og lægernes kvalitetsenhed står skulder ved skulder på ugens fagmessen Lægedage. Her skal de gøre praktiserende læger interesserede i at etablere sig i Nordjylland.
Den ugelange fagmesse Lægedage i Bellacentret i København er stedet, hvor de praktiserende læger en gang årligt mødes på kryds og tværs. Det gør Lægedage til et oplagt sted at gøre lægerne opmærksom på fordelene ved at etablere sig som praktiserende læge i Nordjylland, mener Region Nordjylland, Praktiserende Lægers Organisation (PLO) i Nordjylland og Nord-KAP, Kvalitetsenheden for Almen Praksis, der derfor i år har en fælles stand ved fagmessen.

"Vi tager til messen med det fælles mål at fortælle om mulighederne for at blive praktiserende læge i Nordjylland. Gennem den fælles stand og det fælles materiale vil vi vise, at her i Nordjylland kan vi godt finde ud af at samarbejde om at rekruttere praktiserende læger til landsdelen", siger Henrik Sprøgel, afdelingschef for Primær Sundhed i Region Nordjylland.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062