23948sdkhjf

Sirculus bliver en del af Falck Healthcare

Falck Healthcare vil sikre endnu bedre psykiatriske og psykologiske behandlinger i den offentlige sektor.
Falck Healthcare køber majoriteten i Sirculus, Danmarks eneste landsdækkende virksomhed, der leverer både psykiatriske og psykologiske tjenester til den offentlige sektor. I Falck Healthcare ser man store muligheder for at udvikle og tilbyde tjenester og løsninger, som den offentlige sektor mangler på det psykiatriske og psykologiske område – bl.a. inden for beskæftigelses-, forebyggelses- og hospitalsområdet.

Med erhvervelsen af Sirculus bliver Falck Healthcare i endnu højere grad en partner for den offentlige sektor, der kan bistå med at løse opgaver, som velfærdsstaten selv mangler ressourcer til, eller som den har vanskeligt ved at løse på grund af eksisterende strukturer og faggrænser, lyder det fra administrerende direktør for Falck Healthcare Jan Steenhard.

"Vi har i partnerskaber med kommuner været med til at skabe betydelige målbare resultater med at behandle borgere i sygedagpengesystemet, så de kan fastholde deres tilknytning til arbejdsmarkedet. Med dygtige medarbejdere, der er specialiserede i at behandle angst, stress og depression, får vi fremover endnu bedre muligheder for at skabe værdi for borgerne og den offentlige sektor på det her område", siger han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078