23948sdkhjf

Ny professor på Roskilde og Køge sygehuse

Overlæge Ismail Gögenur er fra 1. maj ansat som overlæge ved Kirurgisk Afdeling og lærestolsprofessor i kirurgi ved Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet under Københavns Universitet.
Han skal stå for den videre udvikling af forskningen på Kirurgisk Afdeling især med fokus på kirurgisk patofysiologi, nye tiltag inden for kræftbehandling i mave-tarmkanalen samt inden for kirurgisk stressrespons. Han skal medvirke til at sikre udviklingen af forskning, udvikling og undervisning inden for det kirurgiske speciale såvel på sygehusniveau som regionalt. Undervisning af medicinstuderende ved Københavns Universitet samt vejledning af ph.d.-studerende bliver også vigtige opgaver for Ismail Gögenur.

Ismail Gögenur er 40 år, dr. med. og kommer fra en stilling som overlæge ved Gastroenheden på Herlev Hospital, hvor han også var leder af Forskningsenheden. Han har mere en 100 videnskabelige artikler publiceret i internationale tidsskrifter, og ud over sin egen videnskabelige produktion er han vejleder for mange ph.d.-studerende, hvoraf flere fremover vil blive tilknyttet Kirurgisk Afdeling i Roskilde og Køge. Han vil også på baggrund af sit store internationale netværk komme til at spille en vigtig rolle i den fortsatte udvikling af Roskilde og Køge sygehuse frem mod Universitetssygehuset Køge, fortæller Region Sjælland.

Klinisk har overlæge Ismail Gögenur hovedsagelig beskæftiget sig med udredning og behandling af patienter med kræft i tyk- og endetarm og han har især erfaring inden for kikkertoperationer samt robotassisterede operationer.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064