23948sdkhjf

Ældrepolitisk konference i Nyborg

DANSKE ÆLDRERÅD vil på konferencen præsentere nogle af de temaer, der er aktuelle for landets 98 folkevalgte ældre- og seniorråd.
Politikere og praktikere vil på konferencen give deres bud på den bedste indsats inden for deres felt. Bl.a. sætter professor i sundhedsøkonomi og -politik, Kjeld Møller Pedersen, fokus på sundhedsøkonomi ved rehabilitering og forebyggelse. En repræsentant for Kommunernes Landsforening fortæller om deres nye oplæg med titlen ’Fremtidens velfærdsalliance – Sammen er vi bedst’. Og tidligere amtsborgmester og tidligere formand for Etisk Råd, Erling Tiedemann, sætter spot på betydningen af hukommelse og erfaring.

Konferencens ti seminarer rummer en vifte af emner, som ældrerådene drøfter, når de rådgiver kommunalpolitikerne, fortæller DANSKE ÆLDRERÅD:

Målet med konferencen er at give ældrerådene viden, så ældrerådet kan stille konstruktive spørgsmål til kommunalpolitikere og embedsværk, og det er at inspirere ældreråd til nye tiltag og til at følge op på eksisterende tilbud i egen kommune.

Konferencen finder sted den 29. april i Nyborg.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078