23948sdkhjf

Og vinderen er....

På tirsdag uddeles Sygehus Vendsyssels Kvalitetspris.
Det kan man da ikke gøre overfor patienterne! Et nyt tiltag blev mødt med stor skepsis fra personalet. Men om få dage vinder selv samme personale Sygehus Vendsyssels Kvalitetspris 2014 for tiltaget. Hvem og hvad det drejer sig om afsløres på tirsdag.

Høj kvalitet er nøgleordet i Sygehus Vendsyssels behandling af patienterne. Derfor uddeles årligt en Kvalitetspris til den eller de ansatte, som i særlig grad yder en indsats for at sikre høj kvalitet i sygehusets ydelser. I år findes der ikke bare én, men hele to vindere. Fælles for dem begge er et fokus på sikre sammenhængende forløb for patienterne.

Uddelingen af Kvalitetsprisen finder sted som afslutning på Sundhedsfagenes Dag 2014, hvor medarbejdere fra hele sygehuset fra kl. 12-16 præsenterer de mange forskellige tiltag og projekter, de har gang i for at udvikle og forbedre kvaliteten i behandlingen af patienterne. Det handler bl.a. om udfordringer i kræftpatienters behandlingsforløb, simulations- og færdighedstræning, madrasser, dagkirurgi, sexologisk rådgivning, crack kokain, tarmscreening og diæter til ældre og meget mere.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078