23948sdkhjf

Sønderjysk psykiatribyggeri får døgnrytmelys

Chromaviso skal levere lys til det nye psykiatribyggeri i Aabenraa. Det er en ordre i størrelsesorden 6,8 millioner kroner.
"Vi har arbejdet hårdt og målrettet for at sikre os en plads blandt de førende belysningsudbydere. Med ordren i Aabenraa har vi slået vores position fast. Det er en milepæl i Chromaviso’s historie – og vi lægger al vores energi i at levere en optimal lysløsning", siger administrerende direktør hos Chromaviso Anders Kryger.

De nærmere detaljer om lysentreprisen i det nye Aabenraa psykiatribyggeri sker i et samarbejde mellem WICOTEC KIRKEBJERG A/S og Chromaviso.

"Det har fra starten været en positiv oplevelse at arbejde sammen med WICOTEC KIRKEBJERG A/S. Vi er i god dialog og ser frem til en snarlig installationsstart i Aabenraa hen over sommeren 2014. Chromaviso’s døgnrytmelys er et unikt koncept, der er installeret og testet på Aarhus Universitetshospital og på Glostrup Hospital – vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores installationer", lyder det fra Chromavisos direktør.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062