23948sdkhjf

53 lande diskuterer folkesundhed i København

Sundhedsministre og højtstående beslutningstagere fra 53 lande mødes i dag i FN Byen i København for at diskutere centrale spørgsmål inden for folkesundhed
I dag åbner WHO Europa det årlige møde for den Regionale Komité, som en gang om året samler repræsentanter fra organisationens 53 europæiske medlemslande for at gøre status over, hvad der er opnået og se frem mod det, der skal gøres.

I løbet af det fire dage lange møde i København vil over 400 delegerede drøfte hvilke fremskridt, der er sket i WHO/Europas fælleseuropæiske politiske ramme for sundhed og trivsel - Sundhed 2020 og nominere direktøren for WHOs europæiske Kontor for den næste fem-årig periode. De forventes også at godkende innovative handlingsplaner vedrørende nogle af regionens vigtigste folkesundhedsspørgsmål, som er blevet bragt i stand i løbet af det forløbne år. Disse handlingsplaneromhandler politik vedr. vaccination, børns og unges sundhed, forbyggelse af børnemishandling samt fødevarer og ernæring for perioden 2015-2020.

Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary, som er protektrice for WHO Europa, og WHOs Generaldirektør Dr Margaret Chan vil tale til Den Regionale Komité mandag den 15. september.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063