23948sdkhjf

Bærbar temperaturkontrol ved transport af blodposer

ColdCube™-beholdere skal sikre pålidelig temperaturkontrol af Sygehus Sønderjyllands køretøjer, der transporterer blodbanker.
ColdCube-beholderne er udviklet af Thermo King, der producerer løsninger til kontrol af transporttemperatur til forskellige mobile anvendelser.

Sygehus Sønderjylland havde brug for en løsning, der ville hjælpe dem med at bevare kvaliteten og integriteten af blodposerne under deres indsamling og distribution mellem forskellige hospitalsbygninger og testlaboratorier i Sønderjylland.

Det var kritisk for transporten af denne følsomme last, at der kunne opretholdes et stabilt og sikkert temperaturinterval på mellem +20 °C og +21 °C, uanset omgivelsesforholdene. Hospitalet krævede en løsning, der passede perfekt ind i deres eksisterende flåde, og som var tilstrækkelig fleksibel til at kunne monteres nemt på deres andre køretøj, hvis det skulle blive nødvendigt.

ColdCube™-beholderen i én del består af farmaceutisk sikkert materiale, der er nemt at vedligeholde og giver stabile og sikre temperaturstyrede miljøer til farmaceutisk transport, fortæller KH OneStop, der er Thermo King-forhandler i Danmark.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078