23948sdkhjf

Og de nominerede er...

Brøndby Gymnasium, Dupont Nutrition i Brabrand og Jyske Bank i Silkeborg er nomineret til Røde Kors´førstehjælpspris.
Hos fødevarevirksomheden Dupont Nutrition har man i løbet af de seneste to år uddannet cirka 250 ansatte i førstehjælp. De har også opsat fire hjertestartere på arbejdspladsen i Brabrand. Derudover har virksomheden også indgået et samarbejde med Center for Akutforskning på Aarhus Universitetshospital, hvor de ansatte i arbejdstiden kan deltage i forskningsprojekter om livreddende førstehjælp sammen med medicinstuderende. 150 medarbejdere har været igennem forskningsprojektet i arbejdstiden.

"Vi kan ikke bare sidde her og forvente, at vores medarbejdere handler, hvis vi ikke uddanner dem. Derfor er det vigtigt, at vi også selv gør en indsats for, at vores medarbejdere er godt klædt på til at handle, hvis uheldet skulle være ude. Jeg oplever, at vores medarbejdere rigtig gerne vil være en del af det," siger Bo Rodam, der er ansvarlig for førstehjælpsaktiviteterne i Dupont Nutrition.

Fødevarevirksomhedens tiltag får nu Røde Kors til at nominere Dupont Nutrition til Røde Kors førstehjælpspris for virksomheder. Jyske Bank i Silkeborg og Brøndby Gymnasium er også nomineret til førstehjælpsprisen, der uddeles den 29. april i København.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078