23948sdkhjf

Rygestop i det fri

I Randers kan rygere, der ønsker at kvitte tobakken, suge frisk luft ned i lungerne mens de får hjælp til rygestoppet.
I rygestopprogrammet "Rygestop i det fri" foregår oplæg, vejledning og diskussioner om rygetrang og gode råd udelukkende under åben himmel i naturskønne områder i og omkring Randers. Og i følge sundhedskoordinator i Randers Sundhedscenter, Jannie Martensen, giver det rigtig god mening at flytte rygestoptilbuddet ud i det fri.

"Mange oplever at få en bedre smags- og lugtesans, når de kvitter tobakken, og når vi er ude i den friske luft oplever de tidligere rygere hurtigt, at de pludselig kan dufte ting, de ikke tidligere har lagt mærke til. Frisk luft, skøn natur og bevægelse er også rigtig gode kilder til at skabe motivation for rygestoppet, og så sætter en frisk gåtur også tit gang i en god snak deltagerne imellem", fortæller hun.

Første omgang ’Rygestop i det fri’ starter tirsdag den 29. april, hvor deltagerne mødes ved Randers Naturcenter og derefter bevæger sig ud i naturen omkring centret. Det er gratis at deltage, men der er et begrænset antal pladser på holdet, og det er derfor nødvendigt, at man tilmelder sig, inden man møder op.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062