23948sdkhjf

Faglige ændringer af Hospitals- og Psykiatriplan 2020 i høring

Region Hovedstaden skal én gang årligt vurdere, om forudsætningerne for specialefordelingen har ændret sig, så tilpasninger bliver fagligt eller økonomisk nødvendige.
Den vurdering har regionsrådet nu foretaget, og forslagene til tilpasninger er sendt i høring indtil den 11. juni.

Forslagene til revision Hospitals- og Psykiatriplan 2020 som nu er sendt i høring, omhandler:

* Flytning af øjenoperationer, som kræver fuld narkose fra Nordsjællands Hospital(Hillerød) til Glostrup Hospital.

* Ændringer af fødselshenvisninger.

- Kvinder bosiddende i Lyngby-Taarbæk og Egedal kommuner henvises til Nordsjællands Hospital ved fødsel (henvises i dag til Herlev Hospital)

- Kvinder bosiddende i Høje-Taastrup, Albertslund og Glostrup kommuner henvises til Hvidovre Hospital ved fødsel (henvises i dag til Herlev Hospital)

- Kvinder bosiddende i Vanløse og Bispebjerg bydele henvises til Herlev Hospital ved fødsel (henvises i dag til Hvidovre Hospital)..

- Kvinder bosiddende i Frederiksberg Kommune henvises til Herlev Hospital ved fødsel (henvises i dag til Rigshospitalet).

* Apopleksirehabiliteringen samles på de neurologiske afdelinger, og hospitalsforankret rehabilitering af følger for apopleksi flyttes fra Amager, Frederiksberg og Gentofte hospitaler til de neurologiske afdelingers apopleksiafsnit på hhv. Glostrup, Bispebjerg og Herlev hospitaler.

* I Hospitals- og Psykiatriplan 2020 er det forudsat, at der skal etableres en urologisk udefunktion på Hvidovre Hospital. Det foreslås, at denne udefunktion flyttes til Bispebjerg Hospital.

Se mere her:

http://www.regionh.dk/menu/Politik/Polit...
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063