23948sdkhjf

H.K.H. Kronprinsessen på skydeøvelse

Kronprinsesse Mary, der er løjtnant i Hjemmeværnet, deltog i weekenden i Hjemmeværnets øvelse "Sikker Solskin" på Bornholm som et led i den vedligeholdende uddannelse, medlemmer af Hjemmeværnet gennemgår.
Dagen startede ved Raghammer Skydeterræn, hvor Kronprinsessen gennemførte en vedligeholdende skydeøvelse. I Nexø Havn trænede Kronprinsessen bevogtning og sikring af havneområde i en gummibåd med Marinehjemmeværnet, og dagen blev afsluttet med rappelling i Vang Stenbrud, som et led i opbygningen af Hjemmeværnssoldatens tillid til egne evner.

"Kronprinsessen klarede alle øvelserne i fin stil, og vi er meget glade for og stolte over, at Kronprinsessen med sin deltagelse viser sin anerkendelse af de mange frivillige i Hjemmeværnet. Kronprinsessen medvirker med sit engagement til at øge opmærksomheden omkring Hjemmeværnets betydelige rolle i totalforsvaret", siger oberstløjtnant Tonni Schumann, fung. chef for Totalforsvarsregion Sjælland.

Øvelsen er lavet i et samarbejde mellem Det Bornholmske Hjemmeværn og Hærhjemmeværnsdistrikt Sydsjælland og Lolland-Falster, med deltagelse af enheder fra Marinehjemmeværnet og Flyverhjemmeværnet. Omkring 500 hjemmeværnssoldater deltager i øvelsen.

kilde: hjv.dk
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093