23948sdkhjf

Købesex nej tak!

Kvindernes internationale kampdag fejres i Aarhus ved at sætte fokus på særligt udsatte kvinder – de kvinder, der som prostituerede lever med frygt, overgreb og truslen om vold.
Borgmester Jacob Bundsgaard og Sundhedsrådmand Thomas Medom stiller sig forrest når der i dag demonstreres i Aarhus for et forbud mod sexkøb.

- Som borgmester er det dejligt at se sådan et initiativ i Aarhus. Det viser, at vi i Aarhus ikke er bange for at tage en så vigtig problemstilling, som købe-sex og handlede kvinder op og derfor ser jeg frem til at deltage i demonstrationen. Aarhus skal aktivt tage del i kampen mod handlede kvinder og sende et klart signal om, at vi ikke finder os i sådan noget i vores by, siger Jacob Bundsgaard.

8. marts-initiativet kæmper for at sætte fokus på, at prostitution er vold mod kvinder, og ønsker et forbud mod sexkøb.

- Det er en super vigtig dagsorden. Vi skal hele tiden arbejde for at udsatte grupper sikres bedre. Kvinder der lever i prostitution får varige skader i underliv, slimhinder og på deres sjæl. Om man arbejder i Aarhus, Nairobi eller Moskva, så er skaderne de samme. Det er ikke etisk korrekt at købe andre til sex, og jeg er så stolt af at vores borgmester og vores sundhedsrådmand går forrest på kampdagen. Det viser en moderne kampdag, som stadig har sin berettigelse, siger Camilla Fabricius, Gruppeformand for S i Aarhus byråd og talskvinde for Nok er Nok.

Demonstration starter klokken 16.45 fra Aarhus Rådhus.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.075