23948sdkhjf

Huskedagen

Alzheimerforeningen markerer lørdag den internationale Alzheimerdag.
Dagen bliver blandt andet markeret ved at der sælges Huskekager til fordel for Alzheimerforeningen i alle Føtex´ og Bilkas bagerbutikker. Ved at købe en Huskekage, støtter man samtidig Alzheimerforeningens arbejde for de 500.000 danskere, der lever et liv med en demenssygdom – enten som demensramt eller som pårørende.

Alzheimerforeningen vil også være at finde foran Føtex og Bilka-butikkerne, hvor foreningen deler materialer ud.

Man kan også starte sin egen indsamling ved at bage sin egen Huskekage og sælge den til fordel for Alzheimerforeningen. Læs mere hér:

http://www.alzheimer.dk/bag-en-kage

Forskerpris

I anledning af den internationale Alzheimerdag uddeler Alzheimer-Forskningsfonden og Alzheimerforeningen også årets forskerpris. Prisen uddeles til to danske forskere, som har ydet en ganske særlig indsats for forskning og udvikling på demensområdet.

Den ene pris uddeles til en grundvidenskabelig forsker, som forsker i basale aspekter med relevans for udvikling af sygdomsforståelse og behandling af Alzheimers sygdom og andre lignende sygdomme. Den anden pris uddeles til en klinisk forsker, som arbejder med forskning i diagnostik, behandling, eller pleje eller som har gjort en anden helt særlig indsats for mennesker med demenssygdomme og deres pårørende.

kilde: Alzheimer.dk
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078