23948sdkhjf

Ny direktør i PKA

Morten Lund Madsen er blevet udnævnt til direktør i PKA.
Han blev ansat i PKA den 1. januar 2008 og alene det, at han ikke bare stadig er chef for risikostyring i PKA men oven i købet bliver forfremmet for anden gang vidner om, at manden er gjort af det rigtige stof. For allerede på første arbejdsdag skulle han bevise sit værd – og det midt i den værste finansielle krise, verden endnu har oplevet, lyder fra PKA.

Hovedpersonen medgiver, at der i 2008-2009 ikke var mange rolige øjeblikke.

"Det er klart, at der var en lang række ulemper forbundet med finanskriser – både for samfundet og for den enkelte borger. Men set fra min stol, som nyansat chef for risikostyring, var det en katalysator for at få det rigtige fokus til at bygge den rigtige risikokultur op," siger Morten Lund Madsen.

Den risikokultur er en stor del af PKA’s nye investeringsstrategi, der netop er blevet kåret til at være blandt Europas bedste ved en international prisuddeling.



Morten Lund Madsen kan se tilbage på den fem-årige periode, hvor PKA blev Solvency II klar (længe før EU). Mest tilfreds er han dog over, at risikoaspektet er blevet en integreret del af den daglige styring i hele PKA.

"Vi har i PKA fået opbygget en god risikokultur i PKA – fra bestyrelser til hver enkelt medarbejder, som er blevet integreret i hele huset på den måde, at risikoaspektet bliver tænkt med ind i beslutningerne fra start, og det er bl.a. med til at skabe bedre afkast med mindre risiko. Det kan jeg jo kun være tilfreds med," siger han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063