23948sdkhjf

DI Fyn glæder sig over letbane-milliard i finanslovsaftalen

Den odenseanske letbane er en vigtig forudsætning for at få infrastrukturen til at hænge sammen i Odense, specielt når det nye Odense Universitets Hospital er bygget, siger DI Fyns formand.
Aftalen mellem regeringen, Venstre og Konservative indeholder en paragraf om, at der afsættes 1,1 milliard kroner til at finansiere letbanen i Odense i årene 2015-2020.

"Den odenseanske letbane er en vigtig forudsætning for at få infrastrukturen til at hænge sammen i Odense. Specielt når det nye Odense Universitets Hospital er bygget og Syddansk Universitet og den ny forskerpark står færdig. Gode trafikforhold er et af de væsentligste elementer for at få gang i væksten igen i Odense. Derfor er det virkelig en stor dag for Odense, at aftalen om letbanen nu er virkelighed", siger Søren Vilby, formand for DI Fyn.

Han glæder sig især over, at det er en samlet indsats fra alle i Odense, der nu resulterer i, at letbaneprojektet bliver gennemført. Men DI Fyn understreger, at det også er nødvendigt at finde penge til at udbygge den vestfynske motorvej. Især strækningen fra Odense til Lillebæltsbroen, hvor der er betydelige flaskehalse og køer.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109