23948sdkhjf

Første spadestik til Sundhedshus Sæby

Nu går byggeriet af sundhedshuset for alvor i gang.
Det næsten 2.800 m2 store sundhedshus skal rumme både kommunale aktiviteter og regionale aktiviteter – herunder praktiserende læger.

Borgmester i Frederikshavn Kommune Lars Møller og regionsrådsformand Ulla Astman tager i dag første spadestik til byggeriet, og de ser frem til, at byggeprojektet kommer i gang:

"Det er glædeligt, at vi for alvor kan tage hul på byggeriet. Vi har hårdt brug for sundheds- og træningscentret til vores arbejde med sundhedsfremme, forebyggelse og genoptræning, og det glæder vi os meget til at realisere", siger borgmester Lars Møller (V), Frederikshavn Kommune.

"Det første spadestik er en positiv begivenhed for borgerne i Sæby området. Det nye sundhedshus vil forhåbentlig appellere til både etablerede og kommende praktiserende læger, som vil være med til at sikre borgerne lægehjælp i dag og i fremtiden. Samtidig er etableringen af sundhedshuset en del af den regionale strategi, der skal gøre det attraktivt at være praktiserende læge i Region Nordjylland", siger regionrådsformand Ulla Astman (S), Region Nordjylland.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063