23948sdkhjf

Ledelsesteam for ny karkirurgisk afdeling på plads

Johnny Olsen og Bente Kowal er pr. 1. maj ansat som henholdsvis ledende overlæge og ledende oversygeplejerske for den kommende Karkirurgisk Afdeling på Slagelse Sygehus.
De står overfor opgaven at opbygge en selvstændig karkirurgisk afdeling, og begge har de ambitiøse mål for afdelingen. Gennem et stærkt fokus på udvikling og uddannelse og hensigtsmæssig tilrettelæggelse af arbejdsprogrammer og funktionalitet vil de sammen skabe en afdeling, der kombinerer høj kvalitet og høj patienttilfredshed i optimerede patientforløb.

Johnny Olsen har været speciallæge i karkirurgi i 16 år og heraf 15 år som overlæge på flere karkirurgiske afsnit og afdelinger. Hans første overlægetid var netop i Slagelse fra 1997 til 1999. Han kommer fra en stilling som overlæge på Karkirurgisk Klinik på Gentofte Hospital og siden årsskiftet på Rigshospitalet.

Bente Kowal har beskæftiget sig med karkirurgi i de seneste 12 år. Først i fem år som oversygeplejerske for Organkirurgisk Afdeling på Kolding Sygehus, som dengang også omfattede karkirurgi og siden syv år som centerchef/direktør på Odense Universitetshospital, hvor Hjerte-, lunge- og karkirurgisk Afdeling var en del af hendes område. Bente har suppleret sin sygeplejerskeuddannelse med en HD i Organisation.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078