23948sdkhjf

Socialrådgiverne har styr på helbredet

Debatindlæg af Henrik Appel (S), medlem af Borgerrepræsentationen og Socialudvalget i Københavns Kommune.
Socialforvaltningens medarbejdere har haft og har til stadighed ry for at være en del syge. Det ry kan vi efterhånden pakke sammen. I hvert fald når det gælder for Socialrådgiverne. Det er dejligt at se, at det fokus, vi som socialdemokrater har haft på sygefravær, har en virkning. En positiv virkning. Dels er det et godt tegn for personalets arbejdsvilkår og trivsel, at der er færre sygedage i kalenderen. Men dels er det ufatteligt vigtigt, at vi kan sikre, at københavnerne, der har brug hjælp og kontakt til en socialrådgiver, har mulighed for at få det og ikke på grund af sygdom taler med en anden eller måske får aflyst mødet.

Socialrådgivernes sygefravær er faldet med 33 pct. Det betyder, at Socialrådgiverne er en ud af ni faggrupper, der har haft et større fald end det samlede gennemsnit i Københavns Kommune på 24 pct.

Stort tillykke med helbredet og indsatsen. De indsatser, vi fra socialdemokratisk hold har bedt om, viser sig at have en effekt inden for Socialforvaltningens regi, så de aller svageste københavnere derigennem sikres en tryg behandling og vi sikrer, at kommunen er en god arbejdsplads.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063