23948sdkhjf

Minister på Mændenes Hjem

Social- og integrationsminister Karen Hækkerup deltager i dag i et rådsmøde i Rådet for Socialt Udsatte. Mødet finder sted på det sociale tilbud Mændenes Hjem i København
- Som regeringens eget råd og som talerør for gruppen af socialt udsatte er det vigtigt, at der er en tæt dialog mellem Rådet og social- og integrations-ministeren. At ministeren deltager i rådsmødet tager jeg som udtryk for, at hun har klare ambitioner på udsatteområdet, siger Rådets formand, Jann Sjursen.

På dagens rådsmøde vil man diskutere de socialpolitiske temaer, der i øjeblikket optager medlemmerne mest. Det er bl.a. stofmisbrugsbehandling og fattigdom, ligesom Rådet også vil spørge ministeren til forankringen af Hjemløsestrategien efter projektperioden løber ud i august 2013:

- Der skal fortsat være fokus på hjemløseområdet, så vi får mest muligt ud af det store arbejde, der er udført i forbindelse med Hjemløsestrategien til gavn for de hjemløse. Det er uværdigt at leve et liv i hjemløshed i dagens Danmark, og jeg ser frem til at høre Rådets bud på, hvordan strategiens metoder kan forankres og udbredes til landets øvrige kommuner, siger Social- og integrationsminister Karen Hækkerup.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.067