23948sdkhjf

Ny energiduks fra Gram Commercial

Modellen SUPERIOR er så energieffektiv, at den åbner for en helt ny klasse inden for energimærkning, lyder det fra Anders Sjøgaard, salgs- og marketingdirektør hos Gram Commercial.
Når ecodesign-direktivet træder i kraft 1. juli 2015, vil SUPERIOR Plus med et energiforbrug på bare 395 kWh/året placere sig i energiklassen A+, som det første skab på markedet, fortæller Gram Commercial.

Årets HOST-messe i Milano er udvalgt som skueplads for premieren på SUPERIOR samt den nye model ECO. Begge lanceres i første omgang i Plus-serien.

De to nye modeller i Plus-serien skal være nemme at betjene for personalet i travle køkkener, fortæller Gram Commercial, og skabene har blandt andet helt glatte overflader med integreret håndtag og indbygget styring bag toppanelet:

"Det har været vigtigt for os at udvikle det nye design, så løbende rengøring og vedligehold ikke sætter spor på produkterne. Det mener vi er lykkes rigtig flot med det nye design, som vi ser frem til at præsentere i Milano", siger Anders Sjøgaard.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094