23948sdkhjf

EpiTherapeutics er EY Entrepreneur Of The Year

Firmaet vandt Life Sciences-kategorien for "deres enestående evne til at sætte milepæle inden for udviklingen af kræftmedicin på et relativt begrænset budget".
"EpiTherapeutics har siden stiftelsen fokuseret på at etablere det rigtige setup med en stærk ledelse og stærke kompetencer inden for kemi og biologi. Og de har trods begrænset finansiering været i stand til at udpege en præklinisk kandidat, hvilket vi ser som et virkelig stærkt resultat", lød det fra Life Sciences-jurymedlemmerne, Lars Kongsbak, adm. direktør i Exiqon A/S og Jørgen Thorball, bestyrelsesformand, XOVenture som overrakte prisen.

Det er traditionelt en særdeles omkostningstung affære at stifte virksomhed inden for Life Science, og EpiTherapeutics har da også en række investorer med om bord. Alligevel har de bevist, at kompetencer vejer tungere end kapital – også i denne branche, vurderer Carsten Collin, partner og direktør for EY Entrepreneur Of The Year:

"I Danmark råder vi over nogle af verdens absolut klogeste hoveder inden for Life Sciences. Og det er fantastisk at se, hvilke resultater, de kan opnå – også forretningsmæssigt – når de sætter deres kompetencer i forretningsmæssig praksis. Det kunne man godt ønske sig, at endnu flere fra forskningsmiljøerne vovede at gøre," siger han.

De to andre nominerede virksomheder i kategorien var ViroGates, der udvikler testkits til overvågning af patienter med smitsomme sygdomme og Adenium Biotech, der med afsæt i Novozymes udvikler Gram-negative bakterielle infektioner.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062