23948sdkhjf

Radikale peger på Martin Damm som ny KL-formand

Indlæg af Radikale Venstre, Anna Mee Allerslev.
Vi har haft et godt forhandlingsforløb med begge sider. Når vi peger på Martin Damm som KL-formand, er det fordi, vi mener, at Martin er den rette person til at stå i spidsen for de store udfordringer, KL og kommunerne står overfor de næste fire år. Der er altså ikke tale om et valg mellem to fløje, men om at vi peger på den person, som vi mener, er bedst til at stå i spidsen for KL i de kommende år.

Kommunerne er under stadigt pres for at levere bedre og billigere velfærd til danskerne. Det kræver udvikling og modernisering. Hvis vi skal have råd til velfærd i fremtiden, er vi i kommunerne nødt til at bidrage markant til at skabe flere arbejdspladser og udvikle en mere moderne offentlig sektor med mere tillid og mindre bureaukrati.

Det kommunale radikale bagland er repræsenteret i KL-forhandlingerne ved en forhandlingsgruppe bestående af borgmester i København, Anna Mee Allerslev, kommende borgmester i Rebild, Leon Sebbelin, og kommende viceborgmester i Aalborg, Daniel Nyboe Andersen.

Vi har forhandlet åbent med begge sider og drøftet de udfordringer og muligheder, som vi mener kommunerne og KL står over for. Det er afgørende for os, at vi får den rigtige person og den rigtige politik, og så har vi gået efter den konstituering, der giver mulighed for mest mulig radikal politik de kommende fire år. Nu får vi som udgangspunkt indflydelse i alle politiske udvalg i KL og bliver en del af formandskabet. Det kommunale selvstyre har altid været hjerteblod for os, og derfor var det et bundent mandat fra vores bagland, at vi skulle forhandle os til den rette person og så meget indflydelse som muligt.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078