23948sdkhjf

Lillebror Prisen til integrationsprojekt

Prisoverrækkelsen fandt sted i Festsalen på København Rådhus, hvor 150 inviterede gæster deltog.
Iværksætteri, stærke frivillige kræfter og en stålsat tro på evnerne blandt en gruppe unge drenge med etnisk minoritetsbaggrund. Det er hovedingredienserne i Dansk Flygtningehjælps projekt "Mind Your Own Business".

Målet med projektet er at skabe otte mikrovirksomheder, ledet og drevet af etniske minoritetsdrenge i alderen 13-17 år. Projektets motto er "learning business by doing business", og et team af mentorer fra erhvervslivet, frivillige venturepiloter og repræsentanter fra drengenes skoler, er med hele vejen for at støtte og udvikle drengenes projekter.

"Det er et projekt, der på fornem vis formår at ændre drengens selvopfattelse, så de føler sig som en del af det danske samfund, og som bidragsydere frem for en ekskluderet minoritet. Projektet skaber værdi på det økonomiske, det faglige, det sociale og det samfundsmæssige plan – og på grund af deres vidtfavnende evner og ideer, tilfalder dette års Lillebror Pris en yderst værdig modtager", lød det om vinderprojektet fra Helle Bechgaard, der i flere år har været medlem af priskomitéen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078