23948sdkhjf

Kræftens Bekæmpelses Hæderspris til Torben Palshof

Prisen blev overrakt af HKH Kronprinsesse Mary mandag på World Cancer Day.
Torben Palshof får prisen for sit store arbejde og den rolle, han har spillet som markant formand for DMCG - De danske Multidisciplinære Cancer Grupper. Han har været formand for DMCG siden dannelsen i 2005 og ind til slutningen af 2012, hvor hans egen kræftsygdom tvang ham til at stoppe.

- Med Torben Palshof i spidsen er det lykkedes DMCG at udvikle fælles nationale retningslinjer for kræftbehandling inklusive retningslinjer for, hvor lang tid patienter maksimalt må vente. Det har på få år ført til bedre behandling, bedre overlevelse og færre bivirkninger for danske kræftpatienter. Også på andre områder har Torben Palshof været en væsentlig drivkraft bag de forbedringer, der er sket i den danske kræftbehandling, siger Frede Olesen, formand for Kræftens Bekæmpelse.

Et privilegium

Det er tredje gang Kræftens Bekæmpelses Hæderspris på 50.000 kr. uddeles. Med hædersprisen ønsker Kræftens Bekæmpelse at fremhæve den særlige indsats og det enestående eksempel, som kan inspirere andre til at give kræftpatienter optimal behandling, pleje og omsorg.

- Jeg er både glad, beæret og stolt over at have fået prisen. Det er en pris jeg gerne vil dele med andre. Med hele det faglige miljø, regionerne, Sundhedsstyrelsen, politikerne og Kræftens Bekæmpelse. Det har været et privilegium at få lov til at være med i den udvikling, der er sket, siger Torben Palshof.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078