23948sdkhjf

Aarhus Universitetshospital får engelsk hjemmeside

www.en.auh.dk er hospitalets nye internationale ansigt udadtil.
Her finder man oplysninger om behandling og forskning, man kan læse internationale nyheder om Aarhus Universitetshospital og se video fra hospitalet.

- Den engelske hjemmeside vil være vores internationale ansigt udadtil. Mange af hospitalets afdelinger har allerede internationale samarbejdspartnere. Og med den internationale hjemmeside håber vi skabe endnu flere kontakter, fordi vi bliver mere synlige ude i verden, siger Claus Thomsen, cheflæge på Aarhus Universitetshospital.

Hjemmesiden skal også hjælpe de udlændinge på vej, der kunne tænke sig at komme til Aarhus Universitetshospital for at arbejde i en kortere eller længere periode:

- Aarhus Universitetshospital satser i øjeblikket kraftigt på at blive mere international. En satsning, som vi gennemfører sammen med Aarhus Universitet og Region Midtjylland. Det er hospitalets vision, at vi om 5-10 år har fået alle hospitalets

afdelinger op i den internationale elite. Og at de afdelinger, som allerede i dag markerer sig internationalt, er blevet endnu bedre, fortæller cheflægen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109