23948sdkhjf

Første spadestik til Nordjyllands nye universitetshospital

Det største byggeri i Nordjylland er officielt sat i gang.
"Jeg har store forventninger til det nye universitetshospital. Det er et nybyggeri, der ikke alene udmærker sig ved at være det største byggeri i Region Nordjylland. Det kommer også til at rumme den højst specialiserede behandling i regionen og nogle helt moderne forskningsfaciliteter. Vores vision er, at det nye universitetshospital bliver omdrejningspunktet i det nordjyske sygehusvæsen", lød det fra regionsrådsformand Ulla Astman (S), da spadestillet blev taget fredag.

Aalborg Universitetshospital med direktør Jens Ole Skov i spidsen har også i lang tid været dybt inddraget i arbejdet med det nye universitetshospital, som har været på dagsordenen ved allerede 140 møder.

"Her har fokus været på at få det bedste ud af en mulighed, som man kun får en gang – nemlig at bygge et hospital op fra bunden. Vi skal bygge de fysiske rammer, der rummer det, som vi stræber efter. Det er et hospital med en høj international behandlingskvalitet, forskning og udvikling med patienten for øje og med patientforløb præget af sammenhæng og tæt inddragelse af patient og pårørende", sagde Jens Ole Skov.

Universitetshospitalet bliver omkring 135.000 m2 stort og forventes at stå færdig til indvielse i 2020. I tilknytning til det nye universitetshospital bygges yderligere cirka 17.000 m2 til Aalborg Universitets Sundhedsvidenskabelige fakultet.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062