23948sdkhjf

Ny sundheds- og ældrechef i Struer

53-årige Lars Olesen skal stå i spidsen for et område, der blandt andet dækker sundhedsfremme og forebyggelse, træning og aktivitet, plejeboliger, hjemmepleje og rehabilitering foruden myndighedsopgaver, udvikling og administration på et felt, der indtil 2013 var delt mellem fire chefer.
Han er i dag er leder af Bestillerenheden for ældreservice i Struer Kommune og har i mange år også været chefkonsulent på ældreområdet. Lars Olesen kom til Struer Kommune i 2002, og udover ledelseserfaringen har han også haft et tæt samarbejde med det politiske niveau i kommunen og rådgivet direktion med baggrund i sin faglige indsigt og viden på sundheds- og ældreområdet.

Han er oprindelig uddannet sygeplejerske og har siden haft en række leder- og konsulentjobs i det offentlige og private. CV’et fortæller også om målrettet efteruddannelse med projekt-, leder- og masteruddannelse.

Midt i en omstillingsproces

Sundhedsområdet og ældreområdet i Struer Kommune er lige nu midt i en omstillingsproces, hvor de to områder snart smelter sammen til ét organisatorisk område.

- Her er det opgaven for den nye chef at forme en organisation, der er i takt med tidens krav, men samtidigt har fokus på morgendagens udfordringer. Det er i sådan en transformationsproces vigtigt at skabe den nødvendige sammenhængskraft i ledelsesgruppen, hos medarbejderne og i organisationen som helhed, og den opgave føler vi os sikre på, at Lars kan løfte, siger Kjeld Berthelsen, der er direktør på området.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063