23948sdkhjf

Bascon med i udviklingen af fremtidens sygehus

Som bygherrerådgiver skal Bascon være med til at sikre, at Region Sjællands nye universitetssygehus i Køge lever op til fremtidens krav.
To konsortier ud af fem indbudte teams er netop valgt til at gå videre til fase 2 af en projektkonkurrence om det nye universitetssygehus i Køge. Bascon har bistået med gennemførelsen af konkurrencen og er bygherrerådgiver på hele det videre forløb med at udvikle fremtidens optimale sygehus.

- En af udfordringerne ved et så langt projektforløb er at etablere en proces, som undervejs giver rum til at tilpasse projektet til fremtidens udfordringer og muligheder. Eksempelvis at udnytte ny og ukendt teknologi. Samtidig er der stadig behov for at træffe beslutninger i processen for at sikre fremdrift. Processen bliver ikke mindre udfordrende af, at det eksisterende sygehus skal være i drift under hele byggeprocessen. Det kræver en grundig tilrettelæggelse, hvor vi tænker hele vejen rundt og også indtænker de øvrige omgivelser, infrastruktur og ikke mindst patienter og personale, der skal mærke mindst muligt til byggeriet, fortæller projektdirektør Ralf Bo Petersen fra Bascon.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063