23948sdkhjf

Nyt plejecenter og sundhedshus i Albertslund Centrum

MT Højgaard skal opføre et plejecenter med 108 boliger og et sundhedshus på 3.600 kvadratmeter.
"Det er en meget vigtig begivenhed for Albertslund, at vi nu har underskrevet kontrakten og går i gang med at bygge. Det betyder, at vi får et moderne plejecenter, som kan tage hånd om de ældre borgere, der har brug for pleje og omsorg. Vi får også et 3600m2 stort sundhedshus, der vil styrke sundheden i byen for alle. Mange albertslundere vil få en bedre hverdag, når plejecenter og sundhedshus er i drift", siger borgmester Steen Christiansen.

Albertslund Kommune ønsker at opføre byggeriet, så det lever op til energikravene i 2020-bygningsreglementet, der har som mål, at bygningerne er selvforsynende.

Vi har gennem flere måneder arbejdet tæt sammen med Albertslund Kommune, og i fællesskab har vi fundet nogle gode løsninger for Albertslund Centrum. Det bliver et markant byggeri i Albertslund, og vi ser frem til at begynde arbejdet, lige som vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde med kommunen. Albertslunds borgere kan se frem til et flot og velfungerende byggeri, og vi vil gøre alt, hvad der står i vores magt for, at selve byggeprocessen også bliver en god oplevelse for borgerne, siger Torben Biilmann, administrerende koncerndirektør i MT Højgaard.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094