23948sdkhjf

RebildPorten er åben

Da vi begyndte dette projekt sammen med Rebild Kommune, satte vi os for at bygge et markant vartegn for stedet. Det må man sige er lykkedes til fulde, siger RealDania.
Borgmester Anny Winther stod for den officielle åbningstale:

"Det hedder RebildPorten af flere grunde. Rebild refererer både til Rebild Bakker, Rebild by og Rebild Kommune. Og så er stedet en port eller en dør, fordi bygningen her blot er starten på en oplevelse. Det er meningen, at de besøgende skal videre. Man skal ikke blive ret meget længere, end den tid det tager at få inspiration og viden om naturen og nogle af de mange arrangementer spændende steder, som ligger lige rundt om os", sagde Anny Winther, so lykønskede og takkede alle de involverede for den store indsats og det flotte resultat.

Også Eske Møller fra RealDania gav RebildPorten rosende ord med på vejen:

"Da vi begyndte dette projekt sammen med Rebild Kommune, satte vi os for at bygge et markant vartegn for stedet. Det må man sige er lykkedes til fulde. RebildPorten gør det simpelthen lettere og mere attraktivt for mange flere at bevæge sig ud og være aktive i naturen. Om man tager en tur på mountainbiken, elsker kanosejlads, ridning eller at fotografere dyr og planter. Eller om man hører til dem, der bare tager traveskoene på en sommereftermiddag og måske nyder en madkurv i den fantastiske natur", sagde han.

Det er forventningen at RebildPorten vil få besøg af 150.000 gæster om året.

Byggeriet er finansieret af Rebild Kommune med 6 mio. kr., Realdania har givet 8 mio. kroner, og Det Obelske Familiefond har givet 3,515 mio. kroner.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063