23948sdkhjf

Bedre tilgængelighed på Høje Taastrup Station

Bevica Fondens Tilgængelighedspris på 100.000 kr. går til at etablere ledelinjer for svagtseende på Høje Taastrup Station.
Fonden besluttede at donere 100.000 kr til et konkret tilgængelighedsprojekt i kommunen, som gør det endnu nemmere for alle at bevæge sig ubesværet rundt i byen. I den forbindelse har borger, institutioner og virksomheder været inviteret til at komme med forslag til gode projekter. En dommerkomité bestående af direktør Torben Svanberg (Bevica Fonden), Stig Langvad (formand for Danske Handicaporganisationer), Erna Christensen (Danske Handicaporganisationer og medlem af Handicaprådet), borgmester Michael Ziegler og kommunikationschef Winnie Jakobsen valgte et forslag fra Telehandelshuset, der spillede ind med et bud på øget tilgængelighed for mennesker med nedsat syn.

- Som en af kommunens arbejdspladser med stort behov for tilgængelighed for mennesker med nedsat syn, ville vi gerne byde ind med vores anbefalinger til forbedring af tilgængeligheden på Høje Tåstrup Station. Med etableringen af Danske Handicaporganisationers hovedkvarter giver det kun endnu mere mening. Det glæder mig, at Høje-Taastrup Kommune har valgt at bevilge de ekstra midler, der har muliggjort realiseringen af dette projekt, siger direktør for Telehandelshuset, Connie Hasemann.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093