23948sdkhjf

Det´for børn

Et stort område på 600 m2 på Carefestival er sat af til produkter og løsninger til børn med handicap. Initiativet hedder Children Recare.
Children Recare er den første messe herhjemme, som henvender sig specifikt til børn med særlige behov, deres forældre og pårørende samt ergoterapeuter, fysioterapeuter, sagsbehandlere og personale fra specialinstitutioner.

"Der er sat 600 m2 af til Childre Recare. Det er et afgrænset område, og vi står lige inden for døren til venstre. Udstillerne har åben stand, og så er der et rundt areal i midten, hvor komme forskellige foredragsholdere og fortæller. Det kan for eksempel være om søvnmønstre for handicappede. Vi har selvfølgelig sat et program op, så det er nemt at have overblik over de forskellige aktiviteter. Med andre ord: Hvis man er interesseret i løsninger til børn med særlige behov, hvad enten man er bruger eller fagperson, behøver man ikke gå andre steder hen. Det hele er samlet hér", siger en spændt initiativtager og konceptejer, Wael Al-Aani.

Omkring 10 producenter og forhandlere vil være at finde på Children Recare.

Carefestival fortsætter i dag og i morgen lørdag.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062