23948sdkhjf

Millioner til nye akutmodtagelser

Sygehusene i Aalborg, Hjørring og Thisted har brugt tæt på 284 millioner kroner til at forbedre behandlingen af akutte patienter.
Pengene går til nye fremtidssikrede akutmodtagelser. Udover nye bygninger betyder det også investeringer i den nyeste teknologi og efteruddannelse af læger og sygeplejersker i akut behandling.

Akutmodtagelserne er ikke helt ens de tre steder, men målet er, at patienterne skal opleve samme behandling som akut patient i Region Nordjylland. Samtidig er det væsentligt, at speciallæger og sygeplejersker kan tænke på tværs af diagnoser, fortæller sundhedsfaglig direktør Jens Winther Jensen:

- Vi har nu én indgang på hvert sygehus for den akutte patient, hvor vores personale samarbejder om at skabe de meste hensigtsmæssige patientforløb. I mange år har specialisttankegangen været i fokus, hvor hver afdeling på sygehuset udviklede sit speciale til topkarakterer. Det skal vi stadig gøre, men i akutmodtagelsen skal vi nu også se og behandle hele patienten frem for kun at se på det brækkede ben, hvis det viser sig at patienten er mere kompleks, siger han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078