23948sdkhjf

Prisregn i Brønderslev

I morgen får Brønderslev Neurorehabiliteringscenter overrakt Patienternes Pris.
Centeret, som er en del af Medicinsk Center, Sygehus Vendsyssel, udfører intensiv målrettet genoptræning med fokus på patienten og dennes nærmiljø. Pårørende medinddrages, og der arbejdes i tværfaglige teams. Der er 37 pladser fordelt på 29 apopleksirehabiliteringssenge og 8 senge for patienter med traumatisk hjerneskade og beslægtede lidelser. Ledelsen består af afdelingssygeplejerske Lene Fisker og ledende terapeut Kristian Bech

Sundhedsbrugerrådet fik 271 indstillinger til Patienternes Pris, og indstillingsudvalgets valgt faldt altså på Brønderslev Neurorehabiliteringscenter.

Centeret får overrakt prisen torsdag 31. oktober kl. 13.30-15 i deres egne lokaler på Nørregade i Brønderslev. Her vil afdelingens ansatte og patienter, samt patienter og pårørende, der har indstillet afdelingen, være til stede. Derudover vil bestyrelsen for Støtteforeningen for Brønderslev Lokalsygehus samt regionsrådsmedlemmer være til stede. Formand for Sundhedsbrugerrådet Henning Olsen og regionsrådsformand Ulla Astman overrækker Patienternes Pris, som består af et maleri af en anerkendt kunstner samt 25.000 kroner.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111