23948sdkhjf

Ny udstillingslejlighed skal styrke kendskabet til gyngestolsterapi

"Gyngestolsterapi giver effektiv ro til mennesker med f.eks. demens og udadreagerende adfærd som råben, omvandren og voldsomhed", lyder det fra Wellness Nordic.
Odense Kommune har netop åbnet en udstillingslejligheden "Teknologi til lejligheden". Her kan borgere og personale i plejesektoren opleve forskellige velfærdsteknologier i et hjemligt miljø.

En af de velfærdsteknologier, man kan opleve i udstillingslejligheden, er Wellness Nordic Gyngestolen.

Gyngestolsterapi er et nyere koncept, hvor man blidt gynges i en automatisk stol i omkring 20 minutter ad gangen, forskning har vist, at gyngningen skaber ro og afslapning og øger både det mentale og fysiske velbefindende hos personer med demenssygdom, fordi den demente bliver mindre angst, mindre deprimeret og i bedre balance – og kan derfor nøjes med mindre medicin, fortæller salgschef i Wellness Nordic, Morten Almlund:

"Vi forventer, at den nye udstillingslejlighed vil bidrage til at styrke kendskabet til gyngestolsterapi som et effektfuldt plejeredskab, der understøtter en høj livskvalitet for borgere med demens og forbedrer arbejdsmiljøet for både plejere og pårørende," siger han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063