23948sdkhjf

Potentiale i franske plejehjem

Der er gode salgsmuligheder for danske udbydere af velfærdsteknologi i Frankrig - særligt når virksomhederne går sammen, lyder det fra Eksportrådet.
Den danske ambassade i Paris samarbejder med Danish Rehab Group om at sammensætte en strategisk salgsalliance, der skal bringe danske velfærdsteknologiske løsninger i fokus.

Ved at indgå i en strategiske salgsalliance, kan danske produkter præsenteres som en totalløsning i forbindelse med salgsfremmende aktiviteter som for eksempel møde med en privat udbyder af plejehjemspladser, road-shows i provinsen eller studietur til Danmark for franske nøglepersoner.

Den danske ambassade er ved at kortlægge de bygge- og renoveringsprojekter, der er i gang eller planlægges i de seks største regioner i Frankrig. Kortlægningen vil danne basis for en prioritering af, i hvilke regioner de salgsfremmende aktiviteter skal foregå. Virksomhederne i den strategiske salgsalliance vil få mulighed for at få kontakter og positionere sig i forbindelse med ovennævnte aktiviteter i Frankrig og Danmark.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078