23948sdkhjf

Kit Claudi i bestyrelsen for privat hjemmeplejevirksomhed

Hvidovre Kommunes tidligere social- og arbejdsmarkedsdirektør er netop indtrådt i bestyrelsen for den private hjemmeplejevirksomhed Cura Pleje A/S, der leverer personlig pleje og praktisk bistand til borgerne i syv nordsjællandske kommuner.
- Vi har gennem et par år forsøgt at få Kit Claudi med i bestyrelsen, men det har hun hidtil afslået på grund af hendes tidskrævende job og fordi hun som offentligt ansat direktør ikke havde mulighed for at være engageret i en privat virksomhed som vores. Men da vi hørte, at Kit skulle stoppe i Hvidovre kommune tog vi igen kontakt, og nu er det endelig lykkedes os at få hende med ombord. Vi er sikre på, at hun med sin store ledererfaring fra den offentlige sektor kan bidrage med Cura Plejes fortsatte udvikling, og vi glæder os meget til samarbejdet, siger Cura Gruppens administrerende direktør Henrik Stæhr.

Foruden Kit Claudi består bestyrelsen i Cura Pleje A/S af adm. direktør Henrik Stæhr og driftsdirektør Jakob Damsgård fra Cura Pleje og direktør for Ergolet, Peter Harwith Nielsen. Tidligere vicedirektør i Bankinvest Michael Hovard Ekmann er indtrådt i bestyrelsen samtidig med Kit Claudi. Bestyrelsesformand er selvstændig kommunikationsrådgiver Lars Lindskov, der også er byrådsmedlem i Roskilde kommune.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078