23948sdkhjf

Vi er blevet gladere for æg

Ifølge ny undersøgelse opfatter næsten halvdelen af danskerne æg som sunde eller meget sunde.
24 procent flere forbrugere opfatter æg som en sund fødevare i 2012 sammenlignet med året før. Det fremgår af en ny undersøgelse lavet af Userneeds for Landbrug & Fødevarer. Beskedne 7 procent svarer, at de ser æg som decideret usundt, mens næsten halvdelen af os ifølge undersøgelsen mener, at æg i høj eller meget høj grad er sundt.

Det glæder sektorchefen for æg I Landbrug & Fødevarer, Jørgen Nyberg Larsen:

- Salmonellaforskrækkelsen er helt væk, heldigvis. Og frygten for kolesterol er også på vej væk, selv om det går lidt trægt, fordi der er mange sundhedsprofessionelle, der ikke følger helt med, siger han til Food & Culture.

Jørgen Nyberg Larsen henviser til en række nyere undersøgelser, hvor det har vist sig, at æg ikke øger kolesteroltallet hos almindelige, raske mennesker.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078